Live Webcams

We zijn er weer! Welkom terug bij onze live nestkasten webcams. Dankzij het project ‘Beleef de Lente’ zijn ook dit jaar de vogels weer 24 uur per dag live te volgen. De beelden geven ons een kijkje in het leven van deze vogels tijdens het broedseizoen. Het broedgedrag van iedere vogel is anders, daarom is er altijd wel iets te beleven op de webcams!

We mogen dit jaar genieten van de beelden van negen verschillende vogels. We laten niet alleen de koolmees zien, een van de bekendste tuinvogels, maar ook de vogels die je niet zo snel zult tegenkomen. Zo staan er bijvoorbeeld camera’s bij nestkasten van de blauwe reiger, gierzwaluw en ijsvogel. En natuurlijk zijn ook de ooievaar, slechtvalk, steenuil, bosuil en kerkuil weer te volgen.

Wilt u op de hoogte blijven van alle gebeurtenissen rondom de webcams? Volg ons dan op Facebook of meld u aan voor de nieuwsbrief. Dan houden we u wekelijks op de hoogte van de belangrijkste updates. Zo weet u zeker dat u niets mist! Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op of kijk bij onze veelgestelde vragen over de webcams.

We wensen u veel kijkplezier!

Om u beter van dienst te zijn, maakt Vivara gebruik van cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Lees meer over cookies