Live Webcams

Welkom bij de Vivara webcams! Helaas is het broedseizoen voorbij. We hopen dat we u volgend jaar ook weer mogen verwelkomen bij onze live webcams. Heeft u er nog geen genoeg van? Per vogel kunt u de belangrijkste highlights van de afgelopen periode terug kijken. Veel kijkplezier!

Dankzij het project ‘Beleef de Lente’ waren ook dit jaar de vogels weer 24 uur per dag live te volgen. De beelden geven ons een kijkje in het leven van deze vogels tijdens het broedseizoen. Het broedgedrag van iedere vogel is anders, daarom is er altijd wel iets te beleven op de webcams!

We mochten dit jaar genieten van de beelden van negen verschillende vogels. We lieten niet alleen de koolmees zien, een van de bekendste tuinvogels, maar ook de vogels die je niet zo snel zult tegenkomen. Zo stonden er bijvoorbeeld camera’s bij nestkasten van de koekoek, blauwe reiger, gierzwaluw en ijsvogel. En natuurlijk zijn ook de ooievaar, slechtvalk, steenuil, bosuil en kerkuil weer te volgen.

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op of kijk bij onze veelgestelde vragen over de webcams.

Om u beter van dienst te zijn, maakt Vivara gebruik van cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Lees meer over cookies