Betaalmethodes bij Vivara

Bij het plaatsen van je bestelling kan je gebruik maken van 5 betaalmethodes; iDeal, PayPal, Creditkaart, achteraf betalen via Klarna Pay Later of Apple Pay. Hieronder leggen we alle betaalmethodes kort uit.

iDeal en Bancontact

iDeal (NL) en Bancontact (BE) zijn de meest gebruikte betaalmethodes van Nederland en België en is eigenlijk een simpele online bankoverschrijving. De betaling wordt direct verrekend en je bestelling is ook meteen volledig verwerkt.

PayPal

Je PayPal account kan gekoppeld zijn aan je creditkaart, bankrekening of kan saldo bevatten. Wanneer je een bestelling plaatst verrekend PayPal het bedrag met één van deze drie opties en je bestelling is meteen volledig verwerkt. Het voordeel van PayPal is dat je betaling volledig beveiligd en je bestelling is verzekerd

Creditkaart (Mastercard/Visa)

Wanneer je een bestelling plaatst met je creditkaart is je bestelling verzekerd via je creditkaart en wordt je bestelling ook direct verwerkt. Vivara reserveert het bedrag op je creditkaart en het wordt automatisch afgeschreven.

Klarna Achteraf betalen (Pay later)

Als je je bestelling betaalt via Klarna - Pay Later, betekent dit dat je je bestelling van tevoren ontvangt en tot 30 dagen de tijd krijgt om te betalen zonder rente en kosten. Klarna stuurt je de factuur per e-mail en bied je de mogelijkheid om 30 dagen nadat Vivara de bestelling heeft verzonden, te betalen. Mocht er iets misgaan, dan val je ook onder de kopersbescherming van Klarna, waarover je hier meer kunt lezen. Een ander voordeel is dat je gemakkelijk je facturen kunt inzien en beheren door hier in te loggen of via de Klarna app. Meer informatie over de Klarna-factuur vind je hier.

Apple Pay

Apple Pay is een mobiele betaaldienst van Apple hiermee kan de gebruiker van Apple devices op het web betalingen verrichten. Het wordt ondersteund op iPhone, Apple Watch, iPad en Mac. Het digitaliseert en kan de chip van een krediet- of debetkaart vervangen.