Betaalmethodes bij Vivara

Bij het plaatsen van je bestelling kan je gebruik maken van 4 betaalmethodes; iDeal, PayPal, Creditkaart of achteraf betalen via Klarna Pay Later. Hieronder leggen we alle betaalmethodes kort uit.

iDeal en Bancontact

iDeal en Bancontact zijn de meest gebruikte betaalmethodes van Nederland en België en is eigenlijk een simpele online bankoverschrijving. De betaling wordt direct verrekend en je bestelling is ook meteen volledig verwerkt.

PayPal

Je PayPal account kan gekoppeld zijn aan je creditkaart, bankrekening of kan saldo bevatten. Wanneer je een bestelling plaatst verrekend PayPal het bedrag met één van deze drie opties en je bestelling is meteen volledig verwerkt. Het voordeel van PayPal is dat je betaling volledig beveiligd en je bestelling is verzekerd

Creditkaart (Mastercard/Visa)

Wanneer je een bestelling plaatst met je creditkaart is je bestelling verzekerd via je creditkaart en wordt je bestelling ook direct verwerkt. Vivara reserveert het bedrag op je creditkaart en het wordt automatisch afgeschreven.

Klarna Achteraf betalen (Pay later)

Wanneer je voor achteraf betalen kiest met Klarna Pay Later. Heb je voor Klarna Betaal Later als betaalmethode gekozen? Dan zal ze betaling van de bestelling volledig via Klarna lopen, de betaling zal dus ook volledig via Klarna lopen. De betaaltermijn krijgt u in dat geval van Klarna te horen via de mail of de Klarna app, normaal gesproken is het een betalingstermijn van 30 dagen. Voordat je gebruik kan maken van Klarna Pay Later vraag Klarna enkele gegevens voor een creditcheck, mocht je niet door de check komen dan kan je helaas geen gebruik maken van Klarna en verzoeken we gebruik te maken van een andere betaalmethode.