Onze „Apollo“ voedersystemen serie

Ons innovatief voedersysteem ‘’Apollo’’ is een echte klassieker bij onze klanten.

Bij het ontwikkelen van deze voedersystemen lag de focus op duurzaamheid, gebruiksgemak en was er aandacht voor de voedergewoontes van vogels.

Dit voedersysteem is ontworpen om je de meest handige en veilige manier te bieden om je tuinvogels te voeren.

3 verschillende Apollo zaad voeders

Eten in een natuurlijke houding

Vogels zitten graag voorwaarts als ze eten, door de 3, 5 of 7 zitringen is dat mogelijk. De afstand tussen de openingen zorgt er voor dat de vogels voldoende uit elkaar zitten, waardoor ze rustiger zitten te eten zonder elkaar in de weg te zitten.

Uiteraard is het gaas zo ontworpen dat de vogels er geen hele pinda’s uit kunnen halen. Met het aanbieden van pinda’s in de Pindasilo Apollo bent je er dan ook zeker van dat de vogels niet in hele pinda’s kunnen stikken.

Onze Apollo modellen

Uniek Click & Go systeem

Uniek Click & Go systeem

Ons unieke Click & Go systeem is ontworpen met als doel jouw tuinvogels op een comfortabele en veilige manier te voeren. Je kunt de deksel, onderzijde en poortje van de silo eenvoudig losmaken waardoor de Apollo voedersilo makkelijk schoon te maken is, allemaal zonder dat je gereedschap nodig hebt. In de deksel zit unieke ventilatiering waardoor condensatie in de voedersilo voorkomen wordt, hierdoor het voer langer vers blijft.

Bijpassende voering

Het juiste voer kiezen

Onze hoogwaardige zadenmixen zijn het meest geschikt voor in de voedersilo’s, maar er kunnen ook losse zaden, zoals zwarte zonnebloempitten of havervlokken, gebruikt worden.

Voor de Apollo pindasilo kun je zowel hele pinda’s als gedopte pinda’s gebruiken. In koude perioden zijn ook onze vettraktaties erg populair bij tuinvogels, omdat deze extra energie leveren.

Geschickt voer voor Apollo feeders

Apollo opp bijpassend voederpaalsysteem

Mooi te combineren met een bijpassend voederpaalsysteem

Er is een breed assortiment met bijpassende accessoires voor onze Apollo serie, die gebruikt kunnen worden om extra waarde aan het vogelvoederhuisje toe te voegen. Voor de meeste modellen is er een bijpassende beschermkooi en een beugel beschikbaar.

De voedersilo’s kunnen direct aan een tak gehangen worden, maar ze kunnen ook ophangen worden aan een voederpaalsysteem. Het fijne van de voederpaalsystemen is dat ze gebruikt kunnen worden om verschillende voedersystemen te combineren. Zo hebben de tuinvogels keuze uit verschillende voederhuisjes en zullen ze graag terugkomen!

Toebehoren voor Apollo feeders

Beschermende voederzuil

Wil je kleine vogels ondersteunen?

Wij bieden ook onze Apollo voedersystemen aan met een bijpassende beschermkooi die er al op gemonteerd is. Met deze beschermende kooi zorgt je ervoor dat vooral kleine vogels geholpen worden, omdat grotere vogels geen toegang hebben tot het voedsel.

Apollo feeders met bijpassende kooi