Bestellen & levering

BezorgerSnelle levering

Wij streven ernaar uw bestelling te verwerken op de dag van ontvangst, zodat deze zo snel mogelijk bezorgd wordt. Normaal gesproken ontvangt u de bestelling binnen enkele werkdagen. Hoewel de levertijd kan variëren afhankelijk van de drukte leveren wij in elk geval binnen 30 dagen. Indien de bezorging vertraging ondervindt of indien een bestelling slechts gedeeltelijk kan worden geleverd, ontvangt u hiervan binnen 30 dagen na het plaatsen van de bestelling bericht. Als u wilt kunt u de bestelling dan zonder kosten annuleren. Wanneer een product niet op voorraad is wordt dit gratis nagestuurd. Bent u niet thuis? Dan laat de postbode een bericht achter en komt hij de volgende dag terug. 

Om er zeker van te zijn dat uw bestelling vóór de feestdagen (sinterklaas, kerst) geleverd wordt verzoeken wij u deze twee weken ervoor aan ons door te geven.

Prijzen
Alle op deze website genoemde prijzen en tarieven zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Verzendkosten
Binnen België berekenen wij per bestelling een totaalbedrag van € 4,99 voor verzend- en administratiekosten. Bestellingen vanaf  € 25,- worden gratis geleverd.

Levering planten
Indien u planten bestelt, vragen wij u er rekening mee te houden dat de levertijd met 1 à 2 werkdagen verlengd wordt.

Betaling
U kunt uw bestelling betalen met creditcard, acceptgiro of PayPal. De factuur wordt met de levering meegezonden. Indien u kiest voor acceptgiro dient u het factuurbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw pakket te betalen. Acceptgiro kwijt? Geen probleem. U kunt het factuurbedrag ook overmaken naar bankrekening IBAN: BE72310181654616 onder vermelding van uw klant- en factuurnummer.

Indien uw eerste bestelling een waarde heeft van € 250,00 of meer, vragen wij u 50% van de orderwaarde vooruit te betalen. 

Klachtenafhandeling
Heeft u een klacht over onze producten of dienstverlening laat het ons dan weten door te bellen met onze klantenservice (02-6404300) of per e-mail (info@vivara.be).
We nemen binnen uiterlijk 14 dagen contact met u op.

Zie ook: Garantie en Retouren

Om u beter van dienst te zijn, maakt Vivara gebruik van cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Lees meer over cookies