Bestellen & levering

Snelle levering

Update 31-3-2020

Allereerst bedankt voor al uw bestellingen. Fijn om te zien dat juist in deze tijd de tuindieren niet vergeten worden. Ondanks al onze goede zorgen kan het zijn dat uw pakketje toch vertraagd is. Uiteraard streven wij ernaar uw order zo snel mogelijk te versturen (normaal gesproken dezelfde dag). Echter door de huidige omstandigheden waar elk bedrijf mee te maken heeft, de genomen voorzorgsmaatregelen voor onze medewerkers zodat zij veilig kunnen werken en de drukte bij de vervoerders in verband met een hoge toename in online bestellingen, kan het enkele dagen langer duren voordat u uw pakket ontvangt. Wij hopen op uw begrip en wensen iedereen alvast heel veel plezier toe met zijn bestelling.

Uiteraard kunt u nog steeds 24/7 terecht op www.nl.vivara.be en staat onze klantenservice - bereikbaar op tel. 02-6400028 - van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur voor u klaar. Het coronavirus kan zover bekend niet via pakketten worden overgedragen, wel zal de bezorger 1,5 meter afstand houden en fysiek contact vermijden. Moet er worden getekend voor ontvangst, dan doet de bezorger dat na uw toestemming. De bezorger vraagt daarbij om de laatste 3 cijfers van het legitimatiebewijs.

Snelle levering

Wij streven ernaar uw bestelling binnen twee werkdagen te verwerken, zodat deze zo snel mogelijk bezorgd wordt. De levertijd kan variëren afhankelijk van drukte. Uiteraard houden we u op de hoogte van de status van uw bestelling. Onze pakketten worden verstuurd via PostNL. Als het pakket ons magazijn verlaat ontvangt u een verzendbevestiging, met daarin een track & trace-link. Daarmee volgt u het pakket van ons magazijn tot uw bezorgadres. Bent u niet thuis? Dan laat de bezorger een bericht achter en wordt het pakket later nogmaals aangeboden.

Prijzen

Alle op deze website genoemde prijzen en tarieven zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Verzendkosten

Binnen België berekenen wij per bestelling een totaalbedrag van € 4,99 voor verzend- en administratiekosten. Bestellingen vanaf € 25,- worden gratis geleverd.

Levering planten

Indien u planten bestelt, vragen wij u er rekening mee te houden dat de levertijd met 1 à 2 werkdagen verlengd wordt.

Betaling

U kunt uw bestelling betalen met Bancontact/Mr Cash, creditcard of PayPal.

Productinformatie

Al onze producten worden opgeslagen in magazijnen waar noten aanwezig zijn. Voor zover wij weten bevatten onze voedingsmiddelen geen genetisch gemodificeerde ingrediënten. Hoewel ons voedsel van premium kwaliteit is, is het niet geschikt voor menselijke consumptie.

Klachtenafhandeling

Heeft u een klacht over onze producten of dienstverlening laat het ons dan weten door te bellen met onze klantenservice (02-6404300) of per e-mail (info@vivara.be).

We nemen binnen uiterlijk 14 dagen contact met u op.

Zie ook: Garantie en Retouren