Natuurpunt

Samen met onze groene partner Natuurpunt, proberen we het leefmilieu van plant en dier te verbeteren. Van elk product dat wij verkopen gaat een deel van de opbrengst naar onze groene partners. 

Natuurpunt is een onafhankelijke organisatie die al meer dan 80 jaar planten, dieren en hun natuurlijke omgeving beschermt in Vlaanderen. Ze zorgen voor aankoop, beheer en openstelling van honderden natuurgebieden, ze brengen de staat van de natuur in kaart en treden in dialoog met beleidsmakers. 

Onderstaand vind je een overzicht van de activiteiten en campagnes van Natuurpunt. Wil je als eerste op de hoogte zijn van deze activiteiten? 

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en vul hieronder je gegevens in. 

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief »

Campagnes & activiteiten

Campagnes & activiteiten

Datum

Omschrijving

Wandel- en fietsroutes Natuurpunt

 

Wil je wandelen, fietsen of hardlopen in de mooiste plekken van Vlaanderen? Neem dan een kijkje bij dit overzicht van Natuurpunt en ontdek een route in jouw omgeving. 

Vogelkijktocht | Broedvogels in Zeeuws-Vlaanderen

 18 juni 2022

Onze partner Natuurpunt organiseert excursies door heel België. 18 juni bezoeken ze een van de beste vogelkijkgebieden in Zeeuws-Vlaanderen. Wil jij ook mee op excursie? Check dan de link! Meer info

Gegidste wandelingen

 

Wil je liever een begeleide uitstap maken? Bekijk dan eens het overzicht met alle Natuurpunt georganiseerde activiteiten 

   

 

LID WORDEN VAN NATUURPUNT?

Wil jij ook de natuur steunen? Klik dan hier en word lid van Natuurpunt.