Natuurpunt

Samen met onze groene partner Natuurpunt, proberen we het leefmilieu van plant en dier te verbeteren. Van elk product dat wij verkopen gaat een deel van de opbrengst naar onze groene partners. 

Natuurpunt is een onafhankelijke organisatie die al meer dan 80 jaar planten, dieren en hun natuurlijke omgeving beschermt in Vlaanderen. Ze zorgen voor aankoop, beheer en openstelling van honderden natuurgebieden, ze brengen de staat van de natuur in kaart en treden in dialoog met beleidsmakers. 

Onderstaand vind je een overzicht van de activiteiten en campagnes van Natuurpunt. Wil je als eerste op de hoogte zijn van deze activiteiten? 

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en vul hieronder je gegevens in. 

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief »

Campagnes & activiteiten

Campagnes & activiteiten
Datum
Omschrijving
Wandel- en fietsroutes Natuurpunt   Wil je wandelen, fietsen of hardlopen in de mooiste plekken van Vlaanderen? Neem dan een kijkje bij dit overzicht van Natuurpunt en ontdek een route in jouw omgeving. 

Tuinvlindertelling 2021

 3 tot 25 juli Juli is dé vlindermaand bij uitstek. Die maand vragen we je om de vlinders in je tuin te tellen. Om mee te doen is 1 keer 5 minuten tellen voldoende. Maar het is voor ons onderzoek nóg interessanter als je op meerdere dagen telt. lees er hier meer over 

Nacht van de Vleermuis

27 & 28 augustus Allerlei activiteiten waarbij het draait om de vleermuis. Meedoen? Bekijk dan het overzicht.

Gegidste wandelingen

  Wil je liever een begeleide uitstap maken? Bekijk dan eens het overzicht met alle Natuurpunt georganiseerde activiteiten 

 

LID WORDEN VAN NATUURPUNT?

Wil jij ook de natuur steunen? Klik dan hier en word lid van Natuurpunt.