Pindasilo Apollo

Pindasilo Apollo
Artikelnummer 300950119
€ 24,99

De Apollo Pindasilo van Vivara is speciaal ontworpen met als doel uw tuinvogels op een comfortabele en vooral veilige manier pinda’s te voeren. De onderzijde en het deksel kunt u eenvoudig losmaken met ons unieke Click & Go systeem. Zo kunt u de silo eenvoudig demonteren, schoonmaken, in elkaar zetten en vullen zonder dat u hiervoor speciaal gereedschap nodig heeft.

Met een ruime diameter van 8 cm kunt u deze silo met extra veel pinda’s vullen. Uiteraard is het gaas zo ontworpen dat de vogels er geen hele pinda’s uit kunnen halen. Met het aanbieden van pinda’s in de Pindasilo Apollo bent u er dan ook zeker van dat de vogels niet in hele pinda’s kunnen stikken.

De Pindasilo Apollo is gemaakt van duurzaam aluminium. De keuze voor dit materiaal garandeert u een jarenlange levensduur.

Wist je dat de Apollo beschermkooi ook om de pindasilo past? Zo kunnen alleen kleine vogels van de pinda's eten.

De voordelen van voedersilo's uit de Apollo®-serie:

 • Eenvoudig schoon te maken!
 • Volledig demontabel zonder gereedschap
 • Gemaakt van duurzaam aluminium
 • 5 Jaar garantie

Let op: u kunt deze silo niet aan een van onze herderstaffen bevestigen.

Prachtige nieuws! De engelse experts van expertreviews.co.uk hebben de Apollo pindasilo benoemd tot "Beste Pindasilo van 2021". 

"Apollo Feeder is an affordable, reliable peanut feeding station for small birds that’s suitable for hanging in any garden or patio. Its galvanised wire mesh is robust enough to resist damage from pesky squirrels, and the gaps are the perfect size for little birds’ beaks, allowing them to take modest chunks out of the nuts"

Capaciteit
570g
Kleur
Leigrijs
Materiaal
Aluminium
Vogelsoort
Pimpelmees, Zwarte mees, Koolmees, Putter, Grote bonte specht, Groenling, Boomklever, Roodborst
Hoogte
36cm
Diameter
8cm

Anderen kochten ook

 1. Hi-Energy suprême 10 kg
  € 49,99 € 4,99 per 1 kilogram
 2. Vetbollen suprême - 50 stuks
  € 16,99
 3. 50 Premium vetbollen met insecten in een doos
  € 17,99