Insectenhotel Mallorca

Artikelnummer 93533
34,99 €
 • Wij ontwikkelen producten samen met onze groene partners
 • Al meer dan 25 jaar ervaring in natuurbeschermingsproducten
 • Wij maken bijna al onze producten zelf met de hoogste kwaliteit

Dit luxe insectenhotel Mallorca is speciaal ontwikkeld om verschillende insecten te huisvesten. In de dennenappels en losse houtjes zullen met name spinnetjes en insecten als lieveheersbeestjes en oorwormen nestelen. De verschillende buisjes vormen een dankbare plek voor solitaire bijen om hun eitjes in achter te laten. Het kastje in het midden is bij hommels erg in trek.

Hang een insectenhotel op een beschutte zonnige en vooral luwe plek met veel bloeiende planten in de omgeving.

Het Insectenhotel Mallorca verhoogt de biodiversiteit in uw tuin. Daarnaast is het een leuk en zeer leerzaam schouwspel voor volwassenen en kinderen om te zien hoe bijen eerst stuifmeel achter in het buisje van het insectenhotel stoppen. Daarna leggen ze er een eitje en sluiten ze het kamertje. Vervolgens herhalen de bijen het ritueel van stuifmeel en een eitje leggen totdat het buisje vol is. Dan wordt het buisje aan de buitenkant afgesloten. Als het eerst gelegde eitje uitkomt voedt de larve zich met het stuifmeel. Wanneer de larve zich ontpopt tot een bijtje wachten ze tot de doorgang naar buiten vrij is. Als het laatst gelegde eitje uitgekomen is, kan de uitgang worden geopend en kunnen alle bijtjes naar buiten.

Productkleur
Bruin
Materiaal
Hout
Geschikt voor tuindieren
Bij, Insect, Lieveheersbeestje
Lengte
10cm
Hoogte
53cm
Breedte
35cm
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Anderen kochten ook

 1. Vetbollen original - 6 stuks
  2,49 € Vanaf 1,99 €
 2. Insectenhotel Capri
  24,99 €
 3. Beschermpakket Adventurer 55 cm
  49,99 € 59,90 € Deze aanbieding is geldig vanaf 05.08.2016
 4. Natuurmonumenten Egelhuis
  69,99 €
 5. Vleermuizenkast Falkenstein
  14,99 €