Nestpakket Roodborst halfopen

Nestpakket Roodborst halfopen
Artikelnummer B2-28030
€ 30,99 € 32,98

Dit gezellige zangvogeltje waagt zich graag dicht bij huizen. In het nestpakket Roodborst heeft Vivara speciaal voor u de nestkast Alicante WoodStone halfopen geselecteerd. Deze nestkast is uitermate geschikt voor een halfholen broeder als de roodborst. Al zittend op haar nestje kan ze mooi uitzicht houden naar buiten.

Door de isolerende werking van het WoodStone materiaal vormt deze nestkast in de winter een behaaglijk plekje. In het voorjaar heeft de nestkast eerder een geschikte binnentemperatuur en houdt deze vervolgens ook vast. Hierdoor is de nestkast al vroeg aantrekkelijk is om in te broeden. Het kan u meerdere legsels in één seizoen opleveren. Tevens is WoodStone een extreem degelijk materiaal waardoor u verzekerd bent van een lange levensduur.

Heeft de roodborst de nestkast in het najaar of winter gevonden, dan is de kans groot dat deze plaats in het voorjaar uitgekozen wordt voor het stichten van een gezinnetje. Gecombineerd met een pakketje eiwitrijke, gedroogde meelwormen (50 gram) zal de roodborst uw tuin de komende periode niet kunnen weerstaan. De nestkast Alicante WoodStone halfopen is ook bijzonder geschikt voor o.a. grauwe vliegenvangers, winterkoningen, witte kwikstaarten, merels en zwarte roodstaarten.

Kleur
Groen
Materiaal
Houtbeton
Vogelsoort
Merel, Grauwe vliegenvanger, Witte kwikstaart, Roodborst, Gekraagde roodstaart, Winterkoning

De bundel bevat:

  • Gedroogde meelwormen 50 g 1 keer Gedroogde meelwormen 50 g
  • Nestkast Alicante WoodStone halfopen Groen 1 keer Nestkast Alicante WoodStone halfopen Groen