WiFi camera voor nestkast

WiFi-connectiviteit

Dit is de eerste nestkast camera op de markt met ingebouwde WiFi, zodat u de camera in een nestkast kunt installeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een netwerkkabel terug naar uw huis. Zorg ervoor dat de camera is aangesloten op de voeding en zich in een gebied met een wifi-signaal bevindt.

Kijk op uw smartphone en tablet

Met onze gratis app kunt u eenvoudig live of opgenomen beelden van de nestelende vogels bekijken met een iOS- of Android-apparaat.

HD-video

Legt video vast in maximaal 1080p Full HD voor beelden van hoge kwaliteit, zodat u elke fantastische pluizige veer kunt zien.

Eenvoudige installatie

Maakt rechtstreeks verbinding met uw telefoon tijdens de installatie, zodat u hem niet op een pc hoeft aan te sluiten om alles in gebruik te nemen.

Night vision

Speciaal ontworpen nachtzicht onzichtbare infrarood LED's zorgen ervoor dat de camera in donkere nestkasten kan kijken zonder de vogels te storen.

Klein formaat

Door het compacte formaat van de camera kunt u hem in nestkastjes monteren zonder al te veel ruimte in te nemen voor de vogelfamilie. Ontworpen om te worden gemonteerd in een van onze nestkasten voor vogels.

Groothoeklens

De camera heeft een enorm gezichtsveld en legt al het komen en gaan van de vogels vast.

Levensechte kleuren

Als er voldoende licht is voor opnames zonder nachtzicht, worden de beelden opgenomen met scherpe en heldere kleuren.

Opnemen op microSD-kaart

De ingebouwde geheugenkaartsleuf biedt een gemakkelijke manier om beelden op te nemen.

Voeg extra camera's toe aan de app

U kunt zoveel van onze HD-camera's aan de app toevoegen als u wilt. De enige beperking is uw netwerksnelheid.

Online streamen

U kunt de camera met een beetje setup online streamen naar diensten als YouTube om de actie met iedereen te delen!

WiFi camera voor nestkast
Artikelnummer 941090119
€ 225,00

De levering omvat de camera, een kabel van 10 meter en een micro-SD-kaart. De camera is via een app verbonden met uw telefoon of tablet, zodat u constant kunt volgen wat er in de nestkast gebeurt. U kunt zien hoe de vogels zich voorbereiden op het broedseizoen en thuiskomen bij de eieren. Daarna kunt u de jonge vogels zien die spoedig zullen volgen. De camera geeft u onbeperkt toegang tot de nestkast zonder de gevederde familie te storen.

Lengte
4.4cm
Hoogte
3.3cm
Breedte
4.4cm