Voedersilo's

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De beste voedersilo’s

Welkom bij Vivara - dé bestemming voor hoogwaardige voedersilo's die je tuin tot een paradijs voor vogels maken. Met onze voedersilo’s kun je eenvoudig en effectief verschillende soorten vogels naar je tuin lokken, terwijl je tegelijkertijd een bijdrage levert aan hun welzijn.

Onze voedersilo's zijn ontworpen met het comfort en gemak van zowel vogels als tuinliefhebbers in gedachten. Gemaakt van duurzame materialen en voorzien van slimme technologieën, bieden onze silo's een veilige en hygiënische omgeving voor vogels om te dineren, terwijl ze ook je tuin een esthetische meerwaarde geven. Verkrijgbaar in verschillende grootte, zoals onze Apollo serie.

Voedersilo met beschermkooi

Wat maakt onze voedersilo's uniek? Allereerst zijn ze voorzien van handige mechanismen om voedsel vers te houden en verspilling te minimaliseren. Dankzij het slimme ontwerp kunnen vogels gemakkelijk bij het voedsel komen terwijl knaagdieren en ongewenste gasten buiten worden gehouden. Zo bieden we verschillende voedersilo’s met beschermkooi aan, zodat de kleinste vogels ongestoord kunnen eten. Denk bijvoorbeeld aan de voedersilo Aura, of de Brussel.

Bovendien bieden onze voedersilo's een scala aan montagemogelijkheden, zodat je ze eenvoudig kunt plaatsen waar je maar wilt in je tuin. Of je nu een voedersilo wilt ophangen aan een boomtak, plaatsen op een paal of bevestigen aan een raam, bij Vivara vind je de perfecte oplossing.

Help vogels met een voedersilo

Het aanbieden van voedersilo's in je tuin is niet alleen een genot voor het oog, maar draagt ook bij aan het behoud van vogelpopulaties. Door vogels een betrouwbare voedselbron te bieden, help je hen tijdens de moeilijke seizoenen van het jaar en bevorder je biodiversiteit in je omgeving. Ga je volledig voor duurzaam? Kies dan onze SingingFriend voedersilo van 100% gerecycled materiaal.

Kies vandaag nog voor een voedersilo van Vivara en geniet van de levendige vogelactiviteit in je eigen achtertuin. Ontdek ons uitgebreide assortiment voedersilo's en accessoires en maak van jouw tuin een vogelparadijs!