Pindakaaspothouder Grivola - gerecycled plastic

Artikelnummer 31400
19,99 €
 • Wij ontwikkelen producten samen met onze groene partners
 • Al meer dan 25 jaar ervaring in natuurbeschermingsproducten
 • Wij maken bijna al onze producten zelf met de hoogste kwaliteit

De Grivola heeft een prachtige, natuurlijke uitstaling en het hoogwaardige materiaal is bijna niet van echt hout te onderscheiden. Daarnaast biedt deze pindakaaspothouder veel voordelen. Hij vergaat niet, is bestand tegen roofdieren en is UV-licht bestendig, dus verkleurt niet. Deze duurzame pindakaaspothouder Grivola is niet alleen mooi om te zien, maar is bovendien gemaakt van gerecycled plastic (HDPE kunststof). Dit product zorgt ervoor dat plastic afval ook daadwerkelijk een tweede leven krijgt en niet op de vuilnisbelt terecht komt. De Grivola zelf is op zijn beurt ook weer uitstekend recyclebaar. Dit milieuvriendelijke materiaal is bovendien sterk en waterafstotend, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. Vivara geeft maar liefst 5 jaar garantie. Zo heeft u beslist jarenlang voederplezier en draagt u ook uw steentje bij aan een duurzaam milieu.

Pindakaas is heel populair bij tuinvogels. Hang deze houder op en vul hem met Vogelpindakaas van Vivara. Kijk en geniet van de vele vogels die erop afkomen.

Productkleur
Meervoudig
Materiaal
Kunststof
Vogelsoort
Pimpelmees, Kuifmees, Koolmees, Huismus, Glanskop, Roodborst, Ringmus, Matkop
Lengte
13.5cm
Hoogte
18.5cm
Breedte
20cm
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Anderen kochten ook

 1. Kikker- en paddenhuis groen
  19,99 €
 2. Pindakaaspakket met houder
  14,99 € 19,24 € Deze aanbieding is geldig vanaf 07.02.2019
 3. WoodStone nestkast Malaga 32 mm
  29,99 €