Beschermpindasilo Aura

Beschermpindasilo Aura
Artikelnummer 351220119
€ 44,99

De Beschermpindasilo Aura bestaat uit een Apollo pindasilo en een bijpassende silobeschermer. Samen als één geheel verkrijgbaar. De pindasilo Apollo is al jaren erg geliefd bij de vogelvoederaars, dit door het handige ‘click & go’ systeem waarmee u de silo in een handomdraai schoon kunt maken, zonder dat u hoeft te schroeven. Deze beschermkooi is eveneens voorzien van dit ‘click & go’ systeem. U haalt het geheel eenvoudig uit elkaar om schoon te maken en daarna zet u het snel weer in elkaar.

Met de Beschermpindasilo Aura heeft u een moderne pindasilo met beschermkooi en biedt u kleine vogels de mogelijkheid om rustig te eten zonder dat ze door grote vogels verjaagd worden. Voor de grotere vogels kunt u eventueel aan de andere kant van uw tuin een pindasilo zonder beschermkooi ophangen. De maasbreedte van het gaas van deze pindasilo is zo ontworpen dat er geen hele pinda’s uit de silo gehaald kunnen worden. Jonge vogels kunnen namelijk stikken in hele pinda’s. Met dit voedersysteem voert u het hele jaar door veilig pinda’s.

Het schoonmaken van de Beschermsilo: Draai met een klik de kap boven van de pindasilobeschermer. Draai daarna de schroef aan de onderzijde los. Haal de schaal eraf en trek de pindasilo zo ver mogelijk naar boven. Nu kunt u de ronde schijf via de opening in de spijlen eruit halen. Laat vervolgens de pindasilo via de onderkant uit de silobeschermer zakken.

 

Materiaal
Kunststof, Metaal
Vogelsoort
Pimpelmees, Zwarte mees, Kuifmees, Koolmees, Groenling, Huismus, Roodborst, Ringmus, Winterkoning
Hoogte
32cm
Diameter
25 cm