Voedersilo Apollo 5 openingen met beschermkooi

Voedersilo Apollo 5 openingen met beschermkooi
Artikelnummer 10105
100 % of 100
(1)
€ 53,98 € 59,98

Het complete pakket om alle kleine vogels in uw tuin mee te voeren! Dit pakket bestaat uit de populaire voedersilo Apollo met vijf voederringen en een beschermkooi die de grootste vogels van de silo weet te weren. Een totaalpakket als u alleen de kleinste vogels in uw tuin of op uw balkon wilt voeren, de variant met 5 voederopeningen zorgt er ook nog eens voor dat heel de familie tegelijk aan tafel kan.

De beschermkooi:

Deze beschermkooi is speciaal ontwikkeld voor onze Apollo voedersilo met 5 openingen. Deze silo is voorzien van het handige click & go systeem en daarmee is hij eenvoudig in de beschermkooi te plaatsen.

De beschermkooi is net als de Apollo voedersilo gemaakt van hoogwaardig materiaal en afgewerkt met een duurzame poedercoating. De openingen tussen de spijlen zorgen ervoor dat kleine vogels rustig van de voedersilo kunnen eten. Met deze beschermkooi is de voedersilo handig te gebruiken voor zowel grote en kleine vogels. Door de kooi er omheen te doen of er juist af te halen. Kijk welke vogels zich het meest in uw tuin bevinden en stel daar uw voedersysteem op af. Wanneer u een grotere diversiteit aan vogels in uw tuin wilt dan is het plaatsen van meerdere voedersystemen aan te raden.

De voedersilo:

Voedersilo Apollo met ons unieke Click & Go systeem voor eenvoudige reiniging!
Deze voedersilo is ontworpen met als doel uw tuinvogels op een comfortabele en veilige manier te voeren. De onderzijde, het deksel en de poortjes kunt u eenvoudig losmaken met ons unieke Click & Go systeem. Zo kunt u de silo eenvoudig demonteren, schoonmaken, in elkaar zetten en vullen zonder dat u hiervoor speciaal gereedschap nodig heeft. De unieke ventilatiering in het deksel voorkomt condensatie in de voedersilo, waardoor het voer langer vers blijft.

De 5 zitringen zorgen ervoor dat de vogels vanuit een natuurlijke houding (voorwaarts) kunnen eten. De afstand tussen de openingen zorgt er voor dat de vogels voldoende uit elkaar zitten, waardoor ze rustiger zitten te eten.

Capaciteit
680 g
Productkleur
Zwart
Materiaal
Kunststof, Gepoedercoated
Bescherming tegen eekhoorns
Deels, beschermt tegen schade maar eekhoorn kan bij het voer
Meegeleverd
Voedersilo en beschermkooi
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Anderen kochten ook

 1. Zonnebloemkernen 10 kg
  € 47,99 Vanaf € 42,99
 2. Tussenstuk opvangschaal
  € 2,99 Vanaf € 2,79
 3. Metalen siloschroef
  € 2,49
 4. Opvangschaal maxi
  € 15,99
 5. Beschermkooi voor Apollo met 5 openingen
  € 29,99
 6. Pindakaaspothouder Waterford met beschermkap
  € 19,99
 7. Voederpaalsysteem zwart (terrasvoet)
  € 59,99
 8. Voedertafel Kandava
  € 17,99