Vivara en Vogelbescherming Vlaanderen slaan de handen ineen

Vivara en Vogelbescherming Vlaanderen slaan de handen ineen en hebben hun samenwerkingsovereenkomst vernieuwd. Wij werken al jaren samen met Vogelbescherming Vlaanderen en zijn daarom ook zeer verheugd dit nog jaren te kunnen en mogen doen.

Om deze prachtige samenwerking te vieren, geven wij als cadeautje een korting van 10% op uw aankoop tot en met 31/01/2021.

Gebruik tijdens het afrekenen code: VBV10 en de korting wordt in uw winkelwagen verrekend. De korting is geldig op alle producten met uitzondering van cadeaubonnen.

"Vogelbescherming Vlaanderen heeft eind 2020 besloten om al haar winkelactiviteiten rondom de webshop af te bouwen en ging op zoek gegaan naar een geschikte partner om die activiteiten over te nemen. Voor Vogelbescherming Vlaanderen was het daarbij belangrijk om te kunnen samenwerken met een partij die onze leden ook veel te bieden heeft. De keuze is hierbij gevallen op Vivara/CJ Wildbirdfoods, al vele jaren een betrouwbare partij en betrokken partner." - Vogelbescherming Vlaanderen