Steenuil Webcam

Het broedseizoen is helaas voorbij. Heeft u er nog geen genoeg van? Hieronder kunt u de belangrijkste highlights van de afgelopen periode terug kijken.

Of maak van uw eigen tuin een vogelparadijs. Met een diervriendelijke inrichting met nestkasten en voederplaatsen heeft u ook thuis veel kijkplezier.

Naar onze nestkasten Naar ons vogelvoer

Lege kast 22 juni 2017

Half juni was het dan zover, een lege nestkast. Toch komen ze nog regelmatig de nestkast bezoeken. Ook een koolmees maak gebruik van de lege nestkast. Inmiddels wonen hier rupsen en die komt ze graag ophalen.
 


In Dongen gaat het goed 
7 juni 2017

In Dongen gaat het goed met de jongen. Ze zijn druk bezig met de omgeving buiten. Ze klimmen op de nestkast en af en toe valt er perongelijk eentje bijna omlaag. Het zal niet lang meer duren voordat ze de nestkast voorgoed verlaten...Soap in Winterswijk 
29 mei 2017

Het lijkt wel een soap wat zich de afgelopen week in Winterswijk heeft afgespeeld. Na de marteraanval en het verdwijnen van moeder, deed vader nog een poging om de jongen zelf te verzorgen, maar helaas mocht dat niet baten. De drie kuikens hadden weinig kans en kwamen te overlijden. Lang was vader niet in rouw. Hij maakte zich zelfs schuldig aan kindermoord en kannibalisme om vervolgens het nest grondig schoon te maken. Daarna was meneer klaar om op de versiertoer te gaan. Al snel trof hij een leuke dame die hij vol enthousiasme naar zijn nestkast lokte. Het is nu afwachten of de nieuwe mevrouw net zo verliefd is en er wellicht nog een gezinnetje kan worden gesticht.
 

 

Highlights

Om u beter van dienst te zijn, maakt Vivara gebruik van cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Lees meer over cookies