Paddestoelen in beeld

Paddestoelen in beeld

Artikelnummer: M19720

€ 4,99
Add to Wishlist

Paddestoelen zijn veelzijdig: sommige soorten zijn eetbaar, andere dodelijk giftig; de ene soort is het hele jaar door te zien, de andere groeit en verdwijnt weer binnen enkele dagen. Deze grilligheid spreekt velen tot de verbeelding. Lange tijd wist men niet precies wat paddestoelen waren: 'planten zonder bladgroen' of 'alleen groeiend in de buurt van heksen', werd wel gedacht. De mysterieuze reputatie van paddestoelen komt nog tot uitdrukking in vele sagen en sprookjes.

Lees meer

De belangstelling voor deze boeiende schimmels is de laatste jaren enorm gegroeid. Paddestoelen in beeld biedt in kort bestek informatie over de leef- en groeiwijze van paddestoelen, de eetbaarheid en giftigheid en hun rol in de natuur. Daarnaast zijn in dit boekje 21 soorten paddestoelen beschreven. Deze zijn goed herkenbaar en komen veel in Nederland voor.
Op de uitklapkaart achterin staan deze paddestoelen overzichtelijk bij elkaar afgebeeld. Een handig zakgidsje voor in het veld!

ISBN 9789050111386
Format Paperback
Taal Nederlands
Pagina's 32

Waarom kopen bij Vivara

 • ONTVANG AANBIEDINGEN

  Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief

   

 • THUISWINKELlogo

  VEILIG WINKELEN

  We zijn lid van Thuiswinkel Waarborg

 • GRATIS SNELLE VERZENDING

  Bij bestellingen vanaf € 25

 • HERROEPINGSRECHT

  14 dagen bedenktijd voor alle producten

Om u beter van dienst te zijn, maakt Vivara gebruik van cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Lees meer over cookies