Nyjer startpakket metaal

Nyjer startpakket metaal

Artikelnummer: 98233

Regular Price: € 30,93

Special Price € 24,99

Add to Wishlist

Dit Nyjer startpakket bevat 1 kilo Nyjer zaad (ook wel nigerzaad of nygerzaad genoemd), een speciale metalen nyjer voedersilo met 4 openingen en een opvangschaal met een diameter van 21 cm.


Wij bevelen de Nyjersilo met Nyjer zaad alleen aan wanneer er groenlingen, sijzen en putters in uw nabije omgeving voorkomen.

Lees meer

Zowel de metalen als kunststof voedersilo zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. De metalen versie van gepoedercoat aluminum is duurzamer.

Nyjer zaad is afkomstig van de Gingellikruidplant (Guizotia abyssinica). Dit fijne zaad heeft een hoog oliegehalte en is vooral geschikt voor putters (distelvinken) en sijsjes. In gebieden met een teruglopende populatie putters heeft nyjer bijgedragen aan groei van de populatie!

Nyjer zaad is zo licht dat het snel weg waait van een voedertafel. Met dit startpakket bent u in één keer klaar om putters en andere tuinvogels te verwennen met dit calorierijke voer.

Kleur Groen
Inhoud 600 g
Diameter 6 cm
Hoogte 27 cm
Materiaal Kunststof, Metaal
Openingen 4

Waarom kopen bij Vivara

 • ONTVANG AANBIEDINGEN

  Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief

   

 • THUISWINKELlogo

  VEILIG WINKELEN

  We zijn lid van BE Commerce

 • GRATIS SNELLE VERZENDING

  Bij bestellingen vanaf € 25

 • HERROEPINGSRECHT

  14 dagen bedenktijd voor alle producten

Om u beter van dienst te zijn, maakt Vivara gebruik van cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Lees meer over cookies