Deel jouw creatieve nestkast

Hoe doe je mee?

Decoreer een van de blanco nestkasten van Vivara op een zo creatief mogelijke manier en deel je foto met ons. Je kunt je foto op verschillende manieren met ons delen:

Je kunt deelnemen via onze Facebookpagina door VivaraBE te taggen en de hashtag #nestkastseizoen te gebruiken. Of deel jouw foto met ons door deze met het onderwerp 'Nestkast winactie' op te sturen naar info@vivara.be.

Houd er rekening mee dat u door het verzenden van jouw foto's ons toestemming geeft om deze te delen op de website, social media en in de nieuwsbrief als onderdeel van deze campagne.

De deadline voor het inzenden van de foto's is 14 maart 2021.

Jij bepaalt wie de winnaar wordt van deze wedstrijd!

Van 15 maart tot en met 18 maart kun je de mooiste nestkast uitkiezen. Op deze pagina en via onze sociale kanalen maken we bekend waar en hoe je kunt stemmen.

De winnaar wordt in dezelfde week op vrijdag bekend gemaakt en ontvangt een voucher t.w.v. €50,- te besteden in de Vivara webshop.

Social mediapagina waar je jouw foto's kunt delen:

Klik hier voor de Facebook pagina

VOORWAARDEN

Je dient jouw ingezonden foto of video zelf te hebben gemaakt en niet te hebben verkocht of weggegeven aan derden.

Foto's en video's mogen niet artistiek bewerkt zijn.

Door deelname aan de fotowedstrijd verleen je Vivara het volledige en onvoorwaardelijke gebruiksrecht van het beeld voor alle gebruik door Vivara. Hieronder vallen in ieder geval: de websites vivara.nl, nl.vivara.be, Facebook, Instagram, nieuwsbrieven, magazines andere zaken die in opdracht van Vivara geproduceerd worden (waaronder begrepen beelden in artikelen, persberichten die onder verantwoording van Vivara.

Vivara is gerechtigd om het aangeleverde materiaal te gebruiken in al haar media en publicitaire uitingen.

Prijzen worden niet in geld uitgekeerd.

De winnaars zullen in de nieuwsbrief en op social media aangekondigd worden.

Grootverpakkingen