Ideale vogelvoederplek

Vogels in de tuin geven veel kijkplezier. U kunt uw tuin eenvoudig omtoveren tot een waar vogelparadijs met behulp van het Advanced paalsysteem.

Met dit modulaire systeem creëert u eenvoudig een mooie voederplek op uw terras, gazon of balkon. Zodra het paalsysteem staat kunt u hieraan voedersilo’s, voederhuisjes, waterbaden en andere accessoires toevoegen.

Kies de juiste basis

Als basis kiest u het tuinpaalsysteem voor op het terras of op het gazon. De uitvoering voor het terras heeft een stevige voet voor plaatsing op een harde ondergrond. Voor op het gazon, of een andere zachte ondergrond, kiest u de uitvoering die is voorzien van de spiraalvoet. Deze wordt 60 cm in de grond gedraaid voor een stevige verankering. Ook voor het balkon bestaat een oplossing. Kies hiervoor de universele klem en breid deze desgewenst uit met de klemverlenger.

Eindeloze mogelijkheden

De onderdelen van het paalsysteem zijn op verschillende manieren met elkaar te combineren. U kunt de opstelling dus eenvoudig aanpassen aan uw eigen wensen of afstemmen op het seizoen.

Beginnen met een eenvoudig systeem en dit gaandeweg uitbreiden met de verschillende onderdelen en accessoires behoort natuurlijk ook tot de opties. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Duurzame kwaliteit

Het Vivara Advanced paalsysteem is gemaakt van duurzaam, gepoedercoat metaal en gaat jarenlang mee.

Bekijk al onze ophang- & paalsystemen  

  • Advanced Tuinpaalsysteem
  • Advanced Voederblokhouder