Feestelijk Wintervoer Zelfgemaakt
Bereidingswijze
- Smelt het vet in een steelpan.
- Meng het gesmolten vet met de pindacakemix.
- Giet het mengsel in de cupcakevorm. Laat de cupcake iets afkoelen voordat u met garneren begint.
- Ideeën voor de garnering zijn: een laagje zwarte zonnebloempitten, gedroogde of olie verrijkte meelwormen, gedroogd fruit of bessen uit de tuin.
- Laat het mengsel in de koelkast afkoelen en stollen.
Tip: Steek een touwtje of lint in de cupcake tijdens het bereiden. Zo hangt u hem sneller en gemakkelijker op.
Let op! Garneer alleen met gehakte pinda’s, in hele pinda’s kunnen vogels stikken.
Ingrediënten:
(Klik op de foto’s om direct naar het product te gaan)
Bereidingswijze
Neem de verschillende producten uit de verpakking en bouw er een taartvorm van:
- De basis zijn de drie 1000 ml pindacakes.
- Leg de sneeuwvlok op de pindacakes.
- Zet de 500 ml pindacake op de sneeuwvlok.
- Plaats de vetbollen en de zonnebloempitten (of ander strooi- of voedertafelmix) om de basis van de taart.
- Decoreer het geheel met gedroogde bessen of vruchten.
Ingrediënten:
(Klik op de foto’s om direct naar het product te gaan)