Grote tijm - per 4 verpakt

PlanetProof

On the way to PlanetProof

Wij hebben net als jij de natuur hoog in het vaandel staan. Daarom doen we er alles aan zo milieuvriendelijk te zijn. Dat doen we bij het produceren van bijvoorbeeld ons Green+ voer wat uit enkel organisch geteelde ingrediënten bestaat, maar dat doen we ook zo veel mogelijk als het gaat over onze planten. Want dat iets groen is wil niet zeggen dat het ook zo goed mogelijk voor het milieu is. Veel van onze producten hebben het `PlanetProof` logo. Dit keurmerk bewijst dat je producten koopt die duurzaam zijn geproduceerd. Dat is natuurlijk goed voor de natuur, dieren en het klimaat. Het gaat bij planten niet alleen om een natuurlijke teelt en duurzame productie door gebruik van meer natuurlijke meststoffen en minder gebruik van schadelijke bestrijdingsmiddelen, maar ook om gerecyclede en recyclebare verpakkingen. Zo zijn we samen On the way to PlanetProof!

Bekijk alle planten

Maak kennis met enkele PlanetProof planten

 

Planten en meer leven in je tuin

Een groene tuin is de eerste stap naar een tuin vol leven. Tegels eruit, planten erin. Planten zijn van levensbelang voor bijen, vlinders en insecten maar ook voor vogels en bijvoorbeeld egels. Dieren halen namelijk niet alleen voeding uit planten maar gebruiken het ook als schuilplek tijdens het eten of slapen. Je kan dus niet alleen genieten van de geur en kleur in je tuin maar ook van al het extra leven wat dat met zich meebrengt! Daarom helpen ook insectenhuisjes, voedersystemen en egelhuizen de dieren van je tuin.

Bijenhotels

Grote tijm - per 4 verpakt
Artikelnummer 804794
€ 13,99 € 15,99 Deze aanbieding is geldig vanaf 01.01.2024 en verloopt op 04.10.2025
Levertijd 2 tot 3 werkdagen

Een struikachtige, vaste plant die een aromatische geur heeft. De Grote tijm bloeit van juni tot de herfst met rood-paarse of soms witte bloemen en blijft zeer laag waardoor hij uitstekend als bodembedekker kan fungeren. Dit temeer omdat de plant het hele seizoen doorbloeit en zeer aantrekkelijk is voor vele insecten waaronder vlinders.

Deze plant wordt duurzaam gekweekt onder ‘PlanetProof’ certificering. Bovendien wordt hij in potten en trays van 100% gerecycled en recyclebaar plastic geleverd. Zo dragen we bij aan de circulaire economie. Bovendien zijn vaste planten van groot belang voor de biodiversiteit in onze leefomgeving.

Latijnse naam: Thymus pulegioides
Groeiomstandigheden: zon
Bloeimaanden juni-oktober
Hoogte 30 cm

Bloem kleur
Licht paars
Standplaats
Zon
Maximale hoogte
30 cm
Plantmaanden
Jan., Feb., Maa., Apr., Mei, Jun., Jul., Aug., Sep., Okt., Nov., Dec.
Positie in de tuin
Voor, Midden
Planten per m2
7
Bloeimaanden
Jun., Jul., Aug., Sep., Okt.
Grondsoort
Alle grondsoorten
Diersoort
Bij, Vlinder, Insect
Winterhard
Ja
Meerjarig
Ja
Pot formaat
11 cm
Wetenschappelijke naam
Thymus pulegioides
Verpakkingseenheid
4

De bundel bevat:

  • Grote tijm 4 keer Grote tijm

Anderen kochten ook

  1. Berkenblok 32 mm
    € 10,99
  2. Nestkast Stockholm 32 mm
    € 10,99
  3. Schoonmaakvloeistof
    € 5,99