Egel Krachtvoer 1kg

Egel Krachtvoer 1kg
Artikelnummer 19034
€ 9,99
  • Geschikt voor winterslaap tot winterslaap
  • Is afgestemd op de behoefte van egels

Egels hebben het moeilijk en kunnen uw hulp zeker gebruiken. Vooral wanneer ze uit hun winterslaap komen. Na deze periode is het gewicht enorm afgenomen en is het belangrijk dat de egels weer snel op gewicht komen, zodat ze weer fit zijn als het paar seizoen begint. Wanneer egels hun jongen groot brengen kunnen ze ondersteuning in de vorm van voer wederom goed gebruiken. Premium Egel Krachtvoer is een energierijk voer dat u vanaf de winterslaap totdat ze weer in winterslaap gaan, kunt blijven aanbieden aan egels. Het is afgestemd op te behoeften van de egels.

In de herfst periode is het belangrijk dat egels een beschutte plek kunnen vinden, zodat ze zich terug kunnen trekken voor hun winterslaap. Is deze periode eenmaal begonnen dan kunt u het voer opruimen en biedt u weer voer aan als de egels uit winterslaap komen. Stoor egels die in winterslaap zijn nooit.

Samenstelling

Samenstelling: gedehydreerd kippeneiwit, maïs, witte rijst, kippenvet, gehydrolyseerd kippeneiwit, maïsgluten, gedroogde bietenpulp, gedroogde cichorei, hele gedroogde eieren, lignocellulose, lijnzaad, gedroogde biergist, zalmolie en mineralen.

Diersoort
Egel
Weghouden van huisdieren
Nee
Onkruidvrij
Nee
Verpakkingseenheid
1kg