Bezoekerscentrum & natuurtuin

Winkel / Bezoekerscentrum

Profiteer nu van 10% korting op alle producten in de winkel van ons bezoekerscentrum

U kunt in ons bezoekerscentrum terecht voor informatie over de producten van Vivara en de samenwerkende natuurbeschermingsorganisaties.
 

Onze deskundige medewerkers kunnen u alles vertellen over ons vogelvoer, voederhuisjes en nestkasten. U kunt de producten bekijken in het bezoekerscentrum en meteen bestellen (met uitzondering van het planten-assortiment en levend voer) de producten worden in ons magazijn voor u ingepakt waarna u ze meteen mee naar huis kunt nemen. Houd er bij drukte rekening mee dat dit even kan duren.

U kunt ook met PIN betalen. 

Vivara natuurtuin

In onze inspirerende natuurtuin van ongeveer 2,5 hectare vindt u o.a. een vlindervallei, vleermuizengrot en een dassenburcht, maar ook nesten voor grotere vogels zoals uilen, eenden en ooievaars.

Uiteraard komt u tijdens uw wandeling geregeld informatieborden tegen over dieren en planten en kunt u met uw eigen ogen zien hoe de producten van Vivara in de praktijk worden gebruikt. 
 

 

 
 

   Benieuwd naar de bezienswaardigheden in de natuurtuin?

   Bekijk de plattegrond  (PDF)


  

Openingstijden

Wilt u ook een kijkje nemen? U bent van harte welkom! De winkel, het bezoekerscentrum en de natuurtuin zijn elke donderdag en vrijdag geopend van 9.00-17.00 uur.

Op donderdag 27 april en vrijdag 28 april zijn wij vanwege Koningsdag gesloten. Op donderdag 25 mei en vrijdag 26 mei zijn wij gesloten vanwege Hemelvaart.

 

 

Vivara bezoekerscentrum

Overloonseweg 11c
5821 EE Vierlingsbeek Nederland

Klik hier voor een routebeschrijving

Telefoonnummer: 0478 – 517 791
Email: bezoekerscentrum@vivara.nl

Om u beter van dienst te zijn, maakt Vivara gebruik van cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Lees meer over cookies