Beleef Vivara van dichtbij tijdens de Vivara Belevingsdagen

Belevingsdagen

Op 15 en 16 juni aanstaande is het weer zo ver: de Vivara Belevingsdagen! Tijdens dit exclusieve evenement kunt u – onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers – de producten van Vivara bekijken, vragen stellen aan onze deskundige medewerkers en artikelen tegen een aantrekkelijke korting aanschaffen en direct meenemen. Tover uw tuin of balkon ook deze zomer voordelig om tot een waar dierenparadijs!

Op beide dagen ontvangt u maar liefst 15% korting op het gehele assortiment. Daarnaast zijn diverse, speciaal geselecteerde actieproducten extra scherp geprijsd. Bent u op zoek naar leuke geschenken of wilt u uzelf eens verwennen, dan laten wij u tijdens de Belevingsdagen graag kennismaken met de Vivara cadeauartikelen. Van serviesgoed en keukengerei tot kinderspeelgoed en woon- en tuindecoratie; alles uiteraard met oog voor natuurbeleving. In de outletstand kunt u producten die uit ons assortiment gaan, aanschaffen tegen absolute bodemprijzen. Op zaterdag is onze ambassadeur Nico de Haan – dé vogelkenner van Nederland – aanwezig om u alles te vertellen over het vogelvriendelijk inrichten van uw tuin.

Workshop

Graag creatief bezig? Volg dan een workshop ‘vlinderkast maken’ onder leiding van onze enthousiaste medewerkers en verras de vlinders in uw tuin daarna met een zelfgemaakte, vrolijke creatie. Genieten van natuur? Maak dan een wandeling door de Vivara Natuurtuin. Tijdens uw wandeling komt u geregeld informatieborden tegen over dieren en planten en kunt u met uw eigen ogen zien hoe de producten van Vivara in de praktijk worden gebruikt.

Aanmelden

Het aantal klanten dat we tijdens de Vivara Belevingsdagen kunnen ontvangen is beperkt. Wilt u hierbij aanwezig zijn, meld u hier dan vóór 8 juni aan. Geef aan op welke dag u wilt komen en met hoeveel personen. De eerste 500 aanmeldingen krijgen een persoonlijke uitnodiging. Op vertoon van deze uitnodiging ontvangt u op 15 of 16 juni een leuke attentie.